Pikorde

Laatst zag de piot zich herinnerd aan zijn eigenste plekje in het universum.

Ergens in de komende weken ruilt Het Studentje de vertrouwde Via Prosperità voor een stemmig en net appartementje zeven hoog boven de Arteveldestad. In principe verschilt deze troepenbeweging uiteraard weinig verschilt van eerdere, gelijkaardige maneuvers. Telkens een project van gelijk welke aard in de steigers staat, verandert de Via Prosperità in een goed geoliede multinational met een vrij rigide structuur. 

Ook in het geval van deze verhuis is de taakverdeling onweerlegbaar duidelijk. Als COO en CFO van de tijdelijke vereniging “Verkassen” (de codenaam van deze operatie) staat Het Studentje in voor alle praktische afspraken aangaande aankopen, verhuisvervoer en goederenlift. Net als in alle andere projecten ligt de rol van CEO in de schoot van Mijn Groote Liefde. Zij tekent de algemene lijnen uit, superviseert de vorderingen en dicteert de noodzakelijke directieven. Het voetvolk (of kanonnenvlees) van de operatie “Verkassen” telt welgeteld één Full Time Equivalent: de piot.

Dat laatste illustreert perfect de plaats van de piot in de pikorde van de Via Prosperità: helemaal onderaan de ladder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.